foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons
foto-overons

Over ons

We willen ’t Wethoudertje, graag van harte feliciteren met het behalen van een positie in de IENS TOP 2018!

De IENSTOP zijn de TOP1000 hoogst gerecenseerde restaurants in heel Nederland. Samengesteld op basis van onafhankelijke recensies van de restaurantbezoekers.

 

Huisgemaakt

Frites, hamburgers, gehaktballen, kipsaté, satésaus,mayonaise van biologisch gepasteuriseerd eigeel en zonder suiker, knoflooksaus, pittige saus, salades en dressing, shoarma, soepen en week maaltijden.

Onze olie

’t Wethoudertje frituurt in rijstolie, een hoogwaardige, zuiver plantaardige olie voor bakken & braden, frituren en koude toepassingen. Rijstolie vindt haar oorsprong in de vlies van speciaal geselecteerde zilvervliesrijst ,afkomstig van de sawa’s van Thailand. De rijstolie wordt gewonnen uit het dunne vliesje tussen de korrel en de huls. Dit vliesje bevat o.a. vitaminen, proteïne, mineralen en lecithine. De olie zou ook goed voor de gezondheid zijn omdat het rijk is aan vitamine E en gamma oryzanol, een antioxidant welke mogelijk helpt hartaanvallen te voorkomen en eveneens een cholesterolverlagende werking heeft.

Biologisch

Biologische producten bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en zijn dus gezonder, beter van smaak en beter voor milieu, dier en natuur.

Al ons vlees producten zijn biologisch of scharrel. Onze meeste snacks, frisdranken, zuivel , snoep en broodproducten zijn biologische en hebben een Eko of Demeter keurmerk.

MSC

De vis die wij gebruiken heeft een MSC keurmerk.

De Marine Stewardship Council (MSC) is een internationale non-profit organisatie opgericht in 1997 die een keurmerk geeft aan duurzaam gevangen vissoorten. Consumenten kunnen MSC-gecertificeerde producten herkennen aan het blauwe MSC-keurmerk.

Chef Thor

Onder de naam Chef Thor, maakt kookkunstenaar Thorwald Voss een ‘World of bites’; krokant gefrituurde, vegetarische balletjes met verschillende unieke smaakcombinaties. 100% natuurlijk. Chef Thorwald Voss leerde het vak achter het fornuis van verschillende toprestaurants over de gehele wereld.

Assortiment

Popeye combineert veldverse Hollandse bladspinazie met gorgonzola en pittige parmezaan.
Coco Thai is een Oosterse compositie van kruidige Thaise cocoscurry, jonge erwtjes en bieslook.
Torri Jappi is een verrassende combinatie van Japanse terriyaki bechamel, verse mango en gember.
Baladin is een bal met een Arabisch tintje, gemaakt van humus, tahini-sesam, peterselie en verse munt.
Baltibal is een bal met Pakistaanse curry, tomaten, gember en lente-ui.

 Weiderijck

In ons assortiment, naast de heerlijke rundvleeskroket ook vegetarische nasi – en bamischijven. 100% biologisch

Bionade

BIONADE is wereldwijd het eerste drankje zonder alcohol, dat wordt geproduceerd op zuiver biologische basis. Het wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten van zeer goede kwaliteit.
BIONADE wordt geproduceerd door een voormalig plaatselijke Duitse bierbrouwer. Eind jaren 80 had de kleine brouwerij grote financiële problemen en was zo goed als failliet. Er was een persoon die de hoop niet opgaf, de brouwmeester Dieter Leipold. Hij had de droom om een limonade te maken van natuurlijke grondstoffen, zonder chemische toevoegingen. Na 8 lange jaren van experimenteren heeft hij het juiste recept gevonden.

BIONADE bevat calcium en magnesium en natuurlijke toevoegingen van vruchten en kruiden. Calcium is nodig voor de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. Verder is calcium belangrijk bij de werking van zenuwen en spieren. Magnesium gaat lusteloosheid en vermoeidheid tegen. BIONADE werkt verkwikkend en verfrist op natuurlijke basis. Het is kruidig en fruitig. Met de volle smaak van vlierbessen, lychee, kruiden of gember-sinaasappel.

Whole Earth

Het fruitige alternatief voor gewone frisdrank. Buitengewoon lekker en helemaal natuurlijk. Gemaakt met ongeveer 20% organic fruitjuices en gezoet met agave- of tarwesiroop.

’t Wethoudertje gebruikt:

Depa verpakkingsmateriaal
Duurzaamheid wint aan belang. Steeds meer bedrijven en consumenten zijn zich bewust van de gevolgen van hun keuzes met betrekking tot het milieu en zoeken naar minder belastende alternatieven. Niet alleen in voeding, maar ook in verpakkingen. Depa biedt ondernemers die een bijdrage willen leveren aan een duurzaam milieu, een oplossing: A-bakken die aantoonbaar minder belastend zijn voor het milieu omdat er, dankzij de toevoeging van natuurlijke grondstoffen, minder plastic gebruikt is. Daarnaast zijn er ook voor de omverpakkingen minder belastende oplossingen gevonden en neemt groene stroom af van Maine

"Wist u dat alle patat bij 't Wethoudertje in rijstolie gebakken wordt, een hoogwaardige, zuiver plantaardige olie voor bakken & braden, frituren en koude toepassingen?"